Politica de livrare și retur

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Ovidiu și ajung la destinație în interval de 1-2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 15:00 sunt expediate a doua zi și ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 16:00 ajung la destinație în interval de 2 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate

Costuri și metode de transport

Produsele sunt livrate prin curierat rapid (FAN Courier sau URGENT CARGUS în funcție de destinație)

Costul aferent transportului este în jur de 30 lei în funcție de volum și greutate

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-17:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Firma noastră nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.


Politica de retur

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Costul aferent transportului de retur este de aproximativ 30 lei.

Clienții noștri pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 30 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 15 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 48 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

FORMULAR RETUR